Catering Stockholm – ett bra alternativ? 

Vad gäller catering i Stockholm så är det en tjänst som dras med ett ganska dåligt rykte. Säger du att du funderar på att välja catering till den fest du ska arrangera så är chansen stor att folk rynkar på näsan.

 Ett tråkigt val? Långt därifrån. Catering är numera någonting som ger dig en komplett tjänst till ett bra pris. Maten som serveras är lagad på fräscha råvaror, det finns ett stort urval av maträtter i spännande kompositioner och du kan även exempelvis välja dryck, servering och till och med hyra lokal som en del av catering. 

Sämre catering förr om åren 

Varför det dåliga ryktet då? Tidigare var de facto catering i Stockholm en ganska undermålig tjänst. Några få aktörer hade i stort sett monopol på marknaden och det handlade till mångt och mycket om rakt igenom tråkig mat. En köttbit, potatisssallad och lite grönsaker samt en fet sås – allt serverat ljummet ur stora kärl. En slags mobil skolbespisning där priserna dessutom var orimligt höga.

 Det dåliga ryktet är välförtjänt sett till detta – men mycket har, som sagt, skett. Numera är catering i Stockholm någonting som passar alla. Från det stora bröllopet, vidare till firmafesten och hela vägen till den enkla picknicken med vännerna – catering har något för alla typer av tillställningar och smaker. Ett riktigt bra val, helt enkelt. 

Välj rätt företag inom catering 

Givetvis så handlar det också om att välja rätt företag. Det finns all anledning att undersöka vilka som finns och vad de erbjuder. Många har valt att nischa sig och exempelvis erbjuda mat från Asien, från Italien eller helt vegetarisk kost. Detta ger dig en massa alternativ. 

Ett råd är att du kontaktar de företag inom catering i Stockholm du finner intressanta och ser över om de kan hjälpa dig att ordna mat för just din tillställning och det sällskap som ska delta vid denna. Kommunikation är A och O. Företaget du väljer måste förstå dina behov och hitta lösningar för att tillfredsställa dessa.