Så tråkigt att behöva boka tid hos akuttandläkare i Stockholm

Få saker är så tråkiga som att behöva tandvård. Men nöden har ingen lag, vid tandvärk eller skador på tänderna behöver du träffa en akuttandläkare i Stockholm.

Finns det något som är värre än att behöva gå till tandläkaren? Nej, åtminstone är det ofta så det känns när man verkligen måste gå dit. Dyrt är det också. Särskilt om en massa saker i munnen behöver åtgärdas – om tänder behöver lagas, dras ut eller bytas.

Och än värre känns det kanske om problem med tänderna uppkommer akut. När man plötsligt får tandvärk. Eller när man skadar sig i någon olycka och tänder går sönder eller slås ut. Det är verkligen inte roligt. Att behöva boka akuttid hos en tandläkare i Stockholm, det känns riktigt tråkigt.

Tandvärk eller tandlossning – då behöver du en akuttandläkare

Men nöden har ingen lag. Får man tandvärk så måste man till tandläkaren, så är det bara. För det är riktigt jobbigt att ha ont i tänderna, och det går sällan över av sig självt. Likaså om tandköttet blir svullet – det beror oftast på en inflammation och tandläkaren behöver ta en titt. Hur tråkigt det än känns.

Mest akut är det kanske om man råkat ut för en olycka som skadat tänderna. Kanske har tänder gått sönder eller lossnat helt. Då är det bara att boka akuttid hos en tandläkare i Stockholm. Så får tandläkare göra en bedömning av hur allvarligt läget är och om något behöver åtgärdas.