Målare i Stockholm förnyar med färg

Om du vill förnya din hemmiljö genom att måla om eller tapetsera, är det en klok idé att anlita en professionell målare i Stockholm med stor erfarenhet.

Det fanns en tid då bioreklam basunerade ut att vi skulle “måla på lördag”. Färgfabrikanter visade upp burkar med oemotståndliga färger som skulle kunna pryda vilken vägg som helst. Vi skulle också bibringas uppfattningen att målning är något som vilken hemmafixare som helst kan göra. Så är naturligtvis inte fallet. Och reklamen talade inte om att ett lyckat målningsarbete kräver ett noggrant grundarbete.

Du och familjen har köpt en ny villa. Färgsättning och tapetmönster faller inte alls i olika familjemedlemmars smak. I princip ska villans alla väggar och tak målas om eller tapetseras. Du har själv tapetserat ett rum i en tidigare lägenhet. Det gör du inte om!

Målare i Stockholm – hantverkare med erfarenhet

En hemmafixare som skall måla och tapetsera kan göra många fel. Oftast har man för bråttom och gör inget ordentligt förarbete. Överlappande tapeter slipas inte ner ordentligt och spackling och slipning görs bristfälligt. Nya tapeter läggs omlott felaktigt i förhållande till ljusinsläpp från fönster.

Vis av erfarenhet tar du kontakt med en målare i Stockholm som kan det mesta om målning. Inte bara inomhus utan även fasadmålning. Efter diskussion kommer ni överens om priset för jobbet som ska göras. Firman ser till att du får rut-avdrag. Ni kommer överens om att du ska ta bort spikar och tavelkrokar från väggarna. Du ska också lägga ut skyddspapper på golvet. Resten fixar målaren.

Läs mer om en målare, fortsätt till denna sida: https://norrmalmsmaleri.se/