Mäklare i Sundsvall – med moderna metoder

I Sundsvall finns det mäklare som har anammat allt som finns gällande rutiner och teknologi, för att kunna vara en modern partner till säljare och köpare.

För några år sedan var du tvungen att kika i en mäklares fönster, eller köpa en tidning, för att se vilka objekt som fanns till salu. Det kunde även vara svårt att få tag i mäklaren, då du endast kunde få tag i dem via telefon eller fysiska besök.

Men idag har mäklare anammat allt som finns gällande tekniska lösningar och möjligheter. Som att lägga ut allt som finns att veta, och se, om objekten på internet. Bilder, information, kartor och dylikt. Men även tjänster som att lägga bud eller boka visningar. Och se vad andra objekt har gått för i samma område.

Ett försäljningspaket hos en mäklare

Om du bestämt dig för att kontakta en mäklare i Sundsvall så är det troligen grundtanken att du ska sälja en fastighet. Men för att nå en försäljning kan du gå flera olika vägar. Som att välja en tid på året för försäljning då fastigheter i ditt område normalt får mest uppmärksamhet. Eller att anlita en inredare för att snygga till ditt hem för foton och visningar.

Hos en mäklare kan du även få tips gällande en dylik inredare, besiktningsman, städfirma med mera. Och du kommer även få hjälp med din deklaration, så att det blir en korrekt rapportering antingen om du går med vinst eller förlust på fastigheten som du sålt.